Thuisbezorgen en Afhalen

Bestel topkwaliteit zeeaas bij zagers-zeepieren.nl en laat je verse zeeaas thuis bezorgen of kom je zeeaas afhalen op het door jou gekozen tijdstip. Wij spitten elke dag vers zee-aas en verzorgen het zeeaas met liefde. Jouw bestelling met zee-aas wordt zorgvuldig ingepakt en in speciale EPS boxen met koelelementen verzonden en bij je thuis bezorgd met een zo kort mogelijke transport-tijd zodat de kwaliteit van jouw zeeaas optimaal blijft.

Bij zagers-zeepieren.nl kan je altijd online het beste zeeaas bestellen en je bestelde zee-aas ophalen of jouw zee-aas laten bezorgen.

Online zeeaas kopen en afhalen

Bestel vers zeeaas online en selecteer bij het afrekenen “Afhalen” en kies zelf de dag en het tijdstip dat jij je zeeaas wilt komen ophalen. Wij zorgen dan dat je bestelling voor je klaar staat.

Online zeeaas bestellen en thuis laten bezorgen

Bestel vers zeeaas online en we bezorgen jouw zeeaas vers en gekoeld bij je thuis in heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden).

Hoe werkt het?

Kies bij het afrekenen voor thuisbezorgen en kies de gewenste bezorgdatum. Jouw bestelling wordt dan op de gekozen bezorgdatum met grote zorg gekoeld ingepakt en in de avond tussen 17:30 en 22:30 uur bij je thuisbezorgd. Rond 17 uur ontvang je een update over de exact te verwachten bezorgtijd.

Wat als er iets mis gaat?

Mocht het door onvoorziene omstandigheden echt niet lukken om je bestelling dezelfde avond nog te bezorgen, dan wordt deze de volgende avond bezorgd. We doen er alles aan om de beste service te bieden en zijn trots dat we de afgelopen jaren 99% van de bestellingen dezelfde avond hebben bezorgd.

Verzendkosten

Nederland:

Door de hoge brandstofprijzen bedragen de verzendkosten nu € 10,-. We hopen dat dit tijdelijk is.